Skip to main content

Reacties van ouders

Ouders van Daan
Onze Daan komt al vanaf 3 maanden bij Vriendjes van Kockengen. Het  is een heel leuk en gezellig kinderdagverblijf waarbij wij keer op keer een fijn gevoel krijgen om Daan naar toe te brengen. De leidsters zijn super lief en tegelijkertijd zorgen zij ervoor dat de kinderen niets tekort komen. Wij vinden het erg belangrijk dat naast de geweldige aandacht voor de kinderen ook de bijzaken goed geregeld zijn en voortdurend worden verbeterd. Het biologische eten, de avonden voor de ouders, speeltoestellen buiten zijn daar een prima voorbeeld van. Fijn dat Daan bij jullie mag zijn!”

Ouders van Sverre en Yteke
“Wij vinden Vriendjes van Kockengen een fijn kleinschalig kinderdagverblijf, met zeer betrokken en creatieve leidsters.
De ligging is voor de kinderen ook erg leuk: landelijk met uitzicht op de koeien en tractoren.
Door middel van schriftjes met een persoonlijk verhaal en veel leuke foto’s, krijg je een goed beeld van je kind op het kinderdagverblijf.
Afwisselende activiteiten: knutselen, lezen, buitenspelen, thema’s, enz. Ook het speelgoed is niet alleen leuk, maar ook leerzaam! Kortom een aanrader!”

Ouders van Robin
“Wij zijn zeer tevreden over Vriendjes van Kockengen. Vooral de leidsters, die zijn erg lief, betrokken en professioneel. Ook de boekjes met foto’s en dagverslagen zijn erg leuk. Voor nu, maar ook later als aandenken!”

Ouders van Ids
“Vriendjes van Kockengen is een leuk kinderdagverblijf waar onze kinderen altijd met plezier heen gingen / gaan. Er wordt veel geknutseld en gekleurd. Het dagboekje is ook een leuke aanvulling. Ga zo door!”

Ouders van Isabel
“Onze dochter van 1,5 jaar gaat met veel plezier naar Vriendjes van Kockengen toe! Het is een kleine kinderdagopvang met een fijne en warme sfeer. De leidsters kennen de kinderen goed en kunnen daardoor echt zorg op maat bieden, en dat merken wij als ouders goed! Isabel is goed gehumeurd en maakt grote stappen in haar ontwikkeling. Helaas kunnen wij uit eigen ervaring spreken, dat dit elders niet altijd zo vanzelfsprekend is. Dik tevreden zijn wij als ouders en hopen nog lang van Vriendjes van Kockengen gebruik te maken!”