Skip to main content
Slide

Wij vierden in 2020 ons 10 jarig bestaan!

Wij vierden in 2020 ons 10 jarig bestaan!

Esther

Esther, eigenaar Vriendjes van Kockengen, stelt zich voor.

Esther-700x467

Na tien jaar in de kinderopvang gewerkt te hebben, en toen mijn eigen zoon (2000) en dochter (2003) wat groter werden, deed zich de mogelijkheid voor om zelf een kinderdagverblijf te beginnen in Kockengen. Mijn wens was dat dit een kleinschalige kinderopvang zou zijn, omdat ik het belangrijk vind alle kinderen en ouders te kennen en een band met ze op te bouwen. Dit is Vriendjes van Kockengen geworden, een kleinschalig kinderdagverblijf met 1 groep van 12-16 kinderen per dag. Landelijk gelegen met een prachtig uitzicht over de weilanden.

In Februari 2010 zijn we van start gegaan. Langzaamaan kregen we meer naamsbekendheid en liep de groep vol. We vangen kinderen op uit Kockengen, maar ook ouders uit Leidsche Rijn, Kamerik en andere omliggende plaatsen weten ons ondertussen te vinden. Dit komt mede door de kleinschaligheid en de vaste gezichten, maar ook door de gunstige aanrij route. Vanaf onze locatie is het een klein stukje rijden naar de A2. Ik verwijs hiervoor naar het kaartje.

Zelf werk ik ook op de groep. Ik vind het erg leuk om kinderen te begeleiden, hen dingen te leren en te helpen bij hun ontwikkeling. Daarnaast vind ik het contact met de ouders ook prettig. Op deze manier ben ik bij alles betrokken en niet alleen ‘die mevrouw van kantoor’.

Vriendjes van Kockengen blijft bezig zich te ontwikkelen en we staan open voor suggesties van ouders. Door middel van de oudercommissie blijven ouders actief betrokken bij de beslissingen die worden genomen.

Indien u geïnteresseerd bent in opvang bij Vriendjes van Kockengen, kunt u altijd contact opnemen voor meer informatie of om een afspraak te maken om eens te komen kijken. Onder het kopje ‘contactgegevens’ vindt u hoe wij te bereiken zijn.

Tot ziens bij Vriendjes van Kockengen!
– Esther van Ommeren