Skip to main content

Monique

Monique, stelt zich voor.

Monique-700x467

Hallo, ik ben Monique Mooij-Griffioen en ik ben woonachtig in Kockengen samen met mijn man, Peter.

Wij hebben samen 2 kinderen een dochter, Jamie (2000) en zoon, Wessel (2003).

Sinds begin 2018 ben ik werkzaam bij de Vriendjes. Ik ben daarvoor een tijdje er tussenuit geweest. Na 8 jaar in de kinderopvang ben ik gestopt om voor onze kinderen te zorgen en ben ik later gaan werken onder schooltijd. Nu dat onze kinderen groter zijn geworden, ging het toch wel weer kriebelen om de kinderopvang in te gaan.

Vanwege de kleinschaligheid en een klein team sprak de Vriendjes mij erg aan. Ik merkte al gauw dat door deze kleinschaligheid er korte lijnen zijn tussen de ouders en de leidsters, maar ook tussen collega’s onderling. Wat erg fijn werkt.

De  landelijke ligging is prachtig en heel leerzaam voor de kinderen. Ik vind het belangrijk om een kind individueel te stimuleren en in zijn/haar eigen tempo.. Kinderen in hun waarde te laten en veiligheid te bieden. Een band met ze op te bouwen door duidelijkheid, regelmaat te bieden, maar ook door te knuffelen en grapjes te maken.

De vrolijkheid, het enthousiasme en de eerlijkheid van de kinderen vind ik geweldig. En omdat geen 1 dag hetzelfde is, blijft het werk uitdagend en leuk. Lekker knuffelen, activiteiten doen en er voor zorgen dat de kinderen een fijne dag hebben gehad bij het kinderdagverblijf is waarom ik dit werk met veel plezier doe….